La Parcel·la és una casa situada a Riumar amb una gran piscina privada, aire condicionat, 3 dormitoris, 7 places, 2 banys, 1 bany auxiliar, rentavaixelles, Wi-Fi i tot a uns 300 metres de la platja.

L'exterior

La Parcel·la de Riumar té una piscina privada i més de 1.000 m² de terreny tancat sense veïns. Una casa rural amb els típics arbres de palma, que no és visible des de l'exterior i places d'aparcament per a 3 cotxes en un terreny tancat al costat de la casa que també pertanyen a La Parcel·la.

L'habitació doble

L'habitació principal de La Parcel·la, és una habitació amplia amb un bany propi. També disposa d'un armari, calaixera i dos tauletes de nit. A més, tenim l'opció de posar un bressol (sota petició). Mantes també sota petició.

L'habitació triple

Una habitació perfecta per a que els nens estiguin a gust, amb tres llits individuals, tauleta de nit per a cadascú i un armari. Totalment equipada amb roba de llit. Mantes sota petició.

L'habitació doble / twin

Una habitació amb llit doble i amb dos llits individuals amb previ avís, tauleta de nit i un ampli armari. També equipada amb la roba de llit. Mantes sota petició.

Cuina menjador

La cuina està equipada amb tots els electrodomèstics, vaixella i estris de cuina. A més, hi ha una àmplia sala d'estar amb dos sofàs i una taula per a 8 persones.

Banys

A la Parcel·la torbaràs 1 bany privat a l'habitació doble, un altre compartit, amb dutxa. A més, hi ha un lavabo addicional amb accés des de la sala d'estar. NO disposem de tovalloles.

La barbacoa

En un espai independent, entre la casa i la piscina, diposem d'una barbacoa amb tot el necessari per poder fer foc i cuinar. També hi ha una pica pròpia i la rentadora.

No esperis més per fer la teva reserva!

Reserva ara