La Parcel·la

Et sentiràs com a casa

Formes de pagament

Condicions

MÈTODES DE PAGAMENT

La Parcel·la et proposa diversos mitjans de pagament perquè puguis escollir aquell que més et convingui o s'adapti millor a les teves necessitats:
- Pagament per Targeta de Crèdit: Pots utilitzar Visa, Mastercard i American Express. El cobrament del 30% del total sobre la teva targeta s'efectuarà en el moment d'acceptació de la reserva. En el cas que el TPV informés de la denegació de la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda, informant en línia al client de l'anul·lació. Per motius de seguretat, La Parcel·la es reserva el dret a no acceptar determinades operacions realitzades amb targeta de crèdit. En el cas que l'anul·lació de la reserva es produeixi una vegada que ha estat cobrat, no es reintegrarà l'import cobrat en la targeta de crèdit. Consulti la Política de privacitat per a més informació.
- Pagament amb Cupó descompte o Codi promocional: Si és generat amb motiu d'una reserva dins d'una promoció, les condicions que prevaldran seran les que s'indiquin en les bases de la promoció, sobre el que s'indiqui en el cupó / codi. És vàlid durant el termini de validesa indicat en el cupó / codi i únicament per a reserves realitzades a través de www.laparcela.com. En cas que caduqui sense haver-lo utilitzat, no es reemetrà. Aquest cupó / codi és vàlid únicament per a reserves amb les condicions indicats en el cupó / codi. El cupó / codi pot tenir un import mínim de valor de la reserva per a la seva utilització. En cas que aquest no s'indiqui, l'import mínim de la reserva serà el del cupó / codi. Si l'import de la reserva en el que s'utilitzi un cupó / codi és superior al valor del cupó / codi, pot pagar-se l'import restant mitjançant targeta de crèdit. No es tornaran a emetre en cas d'anul·lació de la reserva per causa deguda al client o de desistiment. En aquests casos, es retornarà la part del preu que s'hagi abonat pel client; però no la part que s'hagi satisfet mitjançant el cupó promocional, en tractar aquest d'un descompte, i no d'un abonament. Sempre que les condicions de cancel·lació estiguin dintre del termini establer (Consultar l'apartat Polítiques de cancel·lació). La Parcel·la es reserva el dret de cancel·lar la reserva en la qual s'hagi utilitzat un cupó / codi si el client infringeix les condicions d'aquest cupó / codi.

MECANISMES DE PAGAMENT

Pagament a través PayPal: Paga amb total seguretat amb la teva targeta de dèbit o crèdit a través de PayPal. Els números de la teva targeta mai seran revelats al venedor ni viatjaran per la xarxa. A més, amb el teu compte PayPal, també podràs enviar i rebre diners entre familiars i amics.
Pagament a través de Stripe: Pots pagar les teves compres fàcilment amb qualsevol targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Mastercard, American Express, etc.), garantint una operació bancària 100% segura. Stripe protegeix la teva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i de seguretat.